Платформа реалізації ідей для покращення твого міста розпочала свою роботу

Шепетівка стала одним із переможців конкурсу з відбору 30 міст України для впровадження бюджетування за участю громадян.

Шепетівка стала одним із переможців конкурсу з відбору 30 міст України для впровадження бюджетування за участю громадян, зокрема, з розподілу бюджетних коштів на реалізацію пріоритетних проектів, що має назву Громадський бюджет.

Конкурсний відбір проводився Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень у лютому 2017 року для участі у проекті «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» (Проект) за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).

Для забезпечення своєчасного початку роботи в рамках Проекту 24 березня було підписано спільно опрацьований Меморандум про співпрацю між Шепетівською міською радою та Всеукраїнською громадською організацією «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень»(ІБСЕД).

І ось з першого квітня усі бажаючі протягом 60 днів на нашому сайті (https://shepetivka.pb.org.ua) можуть подати свої проекти.

Бюджет міських ініціатив дозволяє мешканцю взяти участь в тому, як і де бюджетні кошти можуть використовуватися для поліпшення життя міста. Подавайте свої проекти і голосуйте за цікаві ідеї. Проекти, які найбільше підтримають мешканці, будуть реалізовані з бюджету міста у 2018 році.