Результати голосування за проекти Громадського бюджету

Сьогодні в малій залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради підвели підсумки голосування за ініціативи Громадського бюджету.

Сьогодні в малій залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради підвели підсумки голосування за ініціативи Громадського бюджету.

В присутності авторів проектів, громадських активістів та представників ЗМІ члени комісії з питань Громадського бюджету  зняли печатку та відкрили скриньку для голосування. Після цього провели підрахунок голосів.

Найбільшу кількість голосів набрав проект «Благоустрій скверу Героїв АТО» - 217 голосів, який предбачає облаштування тематичного скверу Героїв АТО з пішохідними доріжками, зеленими насадженнями, лавами та пам'ятним знаком на честь загиблих героїв АТО.

Наступним став проект «Облаштування сучасного спортивно-ігрового комплексу біля будинку» зі 197 голосами.

«Дитячо-спортивний майданчик у районі Цукрового» сумарно здобув 128 голосів, а проект під назвою «Три в одному», за яким планується облаштування на майданчику біля ЦНТТУМ асфальтованого картингдрому, суміщеного із веломототреком, які можна буде також використовувати у якості авто та авіакордів – 124.

П'ятим став проект «Дитяча мрія» - реалізація якого дозволить дітям навколишніх будинків проводити змістовно дозвілля на свіжому повітрі, проект набрав 77 голосів.

Останнім в конкурсній таблиці став проект «Туристична Шепетівка відкрита для гостей», який назбирав 54 голоси. За цією ініціативою планується проведення форуму з розвитку туристичної привабливості міста, розробка і встановлення туристичних карт міста, інформаційних стендів культурних та історичних пам'яток з метою розвитку туристичної інфраструктури Шепетівки.

Нагадаємо, що проекти–переможці є ті, що вклалися в загальну сумму 800 000 грн. (перші 5 проектів) та будуть реалізовані за кошти міського бюджету у 2018 році.