Завершилось голосування за проекти Громадського бюджету

30 вересня завершилось голосування за міські ініціативи шепетівчан в рамках Громадського бюджету Шепетівки, які будуть реалізовуватись у 2018 році.

30 вересня завершилось голосування за міські ініціативи шепетівчан в рамках Громадського бюджету Шепетівки, які будуть реалізовуватись у 2018 році.

На електронній платформі "Громадський проект" за вподобані ініціативи проголосувало 116 осіб, які сумарно віддали 191 голос.  Шепетівчани могли голосувати не більше, ніж за три проекти, найактивніше були підтримані  ініціативи в розділах спорт та комунальне господарство.

Нагадаємо, що цього року в Шепетівці вперше запустили механізм громадського бюджету. У 2018 році на реалізацію громадських проектів-переможців, запропонованих мешканцями міста, з міського бюджету передбачено 800 тисяч гривень.

Всі охочі могли оформити свої ідеї у проекти і запропонувати їх до реалізації в наступному році. Загалом до міської ради надійшло 16 пропозицій, з яких 6 було допущено до голосування яке тривало понад два тижні.

Переможці будуть визначені та офіційно оголошені 4 жовтня о 14:00 в малій залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради, коли буде відкрита скринька для голосування та проведений підрахунок електронних і «паперових» голосів, відданих за кожен проект.