Завершилось подання проектів на Громадський бюджет Шепетівки

В Шепетівці завершився прийом проектних пропозицій для Громадського бюджету. Подати свої проекти шепетівчани могли до 30 травня 2017 року (включно).

В Шепетівці завершився прийом  проектних пропозицій для Громадського бюджету.

Подати свої проекти шепетівчани могли до 30 травня 2017 року (включно). Загалом зареєстровано 16 проектів на загальну суму  2 195 719 гривень.  Переглянути перелік проектних пропозицій можна на нашому сайті.

Більшість пропозицій стосуються спортивних майданчиків в різних районах міста та сфери комунального господарства. Є, також, ті, які сприятимуть розвитку туризму в Шепетівці. Представлені й освітні проекти, а,  також, ті, що стосюються медичної сфери, тощо.

Зараз, усі вони знаходяться на етапі розгляду, який триватиме ще понад сто днів. Далі настане час голосування, яке  триватиме протягом 15 календарних днів з 15 вересня по 30 вересня (включно) 2017 року.

До цього часу, всі мають можливість ознайомитися з проектами та визначитися зі своїм вибором. А автори мають, вдосталь, часу, щоб поширювати інформацію про свої проекти та доцільність їх втілення, а також, агітувати шепетівчан голосувати за них.

Вже в 2018 році проекти-переможці будуть реалізовані за рахунок бюджету міста.