«Дитячо-спортивний майданчик у районі Цукрового» Реалізований

Доданий
29.05.2017
Номер
10
Спорт

Неподалік перехрестя вулиць Героїв Чорнобиля та Старокостянтинівське шосе знаходиться імпровізований спортивний майданчик, площею близько 400 м2. Серед спортивного обладнання там наявні лиш футбольні ворота, декілька лавочок та невеличкий турнік. Дитячих приладь для проведення дозвілля дітей, віком від 3 до 12 років, немає. Пропонуємо неподалік футбольного поля встановити дитячий майданчик.

Автор проєкту
Марина
Марина Ложкіна
Бюджет
155 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста Шепетівки у разі його реалізації

В районі Цукрового заводу проживає близько 1000 мешканців. З них третю частину становлять молодь та діти. Розміщення майбутнього спортивно-дитячого майданчику дуже зручне. Оскільки там сходяться вулиці Індустріальна, Героїв Чорнобиля, Старокостянтинівське шосе, П’яскорського. Неподалік також знаходяться вулиці Генерала Шухевича та Пліщинська. Карта розміщення майбутнього майданчику додається.
Користувачами та відвідувачами спортивно-дитячого майданчику будуть мешканці району Цукрового: як діти від 3 до 12 років, так і молодь від 13 до 20 років, а також батьки дітей. Проте майданчик не обмежуватиметься лиш представниками мікрорайону. Тут можуть проводити своє дозвілля і гості з інших районів міста.
Доступ до спортивно-дитячого майданчику буде у вільному доступі для усіх жителів міста Шепетівка.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

В районі Цукрового заводу відсутній майданчик для дітей. Юним мешканцям з вулиць мікрорайону доводиться ходити бавитися до найближчого, який знаходиться на 900 м дальше, на вул. Старокостянтинівське шосе, 32. До того ж цей майданчик не може вмістити усіх дітей і вони змушені чекати у чергах, щоб покататися на гойдалках. Для того щоб забезпечити дітям району щасливе дитинство, цікаве дозвілля та фізичний розвиток, необхідно встановити спортивно-дитячий майданчик неподалік перехрестя вул. Героїв Чорнобиля та Старокостянтинівське шосе. Це також додасть естетичного вигляду мікрорайону і місту загалом.
Реалізація проекту включатиме:
1. Закупівлю та доставку обладнання для майданчику. 2. Акцію з прибирання території під майданчик. 3. Встановлення майданчику із залученням мешканців. 4. Організацію сімейного свята та відкриття майданчику.
Прогнозовані результати:
1. Місце для дозвілля та фізичного розвитку дітей 3-12 р., а також тренування та спортзаходів для молоді 13-20 р. 2. Місце для проведення акцій, святкових заходів та змагань для дітей та підлітків. 3. Місце для зустрічей матерів в декретній відпустці з метою спільного проведення часу на свіжому повітря та обміну досвідом.

Фотографії

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Управління у справах сім'ї, молоді та спорту