Реконструкція тенісного корту м. Шепетівки Відхилений

Доданий
30.05.2017
Номер
14
Спорт

Проект включає заходи з реконструкції існуючого тенісного корту, шляхом оновлення асфальтопокриття, оскільки теперішній технічний стан покриття корту є незадовільний. Сьогоднішній тенісний корт перебуває у занедбаному стані. Технічний стан майданчика зараз не відповідає елементарним технічним нормам і його подальше використання в такому стані вже не можливе.

Автор проєкту
Володимир
Володимир Йожиков
Бюджет
159 974 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста Шепетівки у разі його реалізації

Проект розрахований для широкого кола населення різних вікових категорій жителів міста Шепетівки.
Тенісним кортом будуть користуватися діти, молодь та доросле населення як для активного проведення дозвілля, так і для занять спортом.
Після завершення проекту відновлений майданчик буде вільно доступний для широкого кола населення і використовуватись буде на довгі роки.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Проект направлений на пропаганду здорового способу життя та покращення можливостей проведення активного дозвілля шепетівчан різних вікових категорій. Тенісний корт відкриває можливості не лише для професійних занять спортом, але і для масового залучення населення до активного відпочинку.
Особливо важливим фактором буде залучення до рухливих занять на свіжому повітрі широкого кола дітей, та учнівської молоді, це реальна можливість відвернути їх від шкідливих звичок та залучити до фізичної активності з метою покращення фізичного та психічного здоров’я.
• Для шепетівчан появиться новий облаштований майданчик для активного проведення дозвілля.
• Молодь, учні та доросле населення отримають можливість вільного доступу для безкоштовних занять великим тенісом.
• Шанувальники здорового способу життя здобудуть практичні навики спортивної гри великий теніс.
• Всі бажаючі зможуть прийняти участь у спортивних змаганнях.
В подальшому тенісний корт буде постійно використовуватись як для активного дозвілля так і для спортивних занять та змагань по великому тенісу.