Сучасний коворкінг-центр в Шепетівській центральній районній бібліотеці ім.М.Коцюбинського Відхилений

Доданий
30.05.2017
Номер
15
Освіта

Коворкінг-центр має поєднати комфортну творчу атмосферу з роботою, та місцем громадського простору для неформальних зустрічей: інтелектуальних ігор, кінопереглядів, виставок, літературних вечорів, спілкування. Це має бути ідеальний простір як для роботи так і для відпочинку, з можливістю скористатися бібліотечними ресурсами.

Автор проєкту
Людмила
Людмила Везюк
Бюджет
159 910 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста Шепетівки у разі його реалізації

Коворкінг-центр діятиме безкоштовно в години роботи бібліотеки з 9.00 по 18.00 з неділі по четвер, п’ятниця з 9.00 по 17.00. Усі бажаючі шепетівчани зможуть в потрібний час долучитися і провести змістовне та цікаве дозвілля.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

На сьогоднішній день бібліотека має гарне приміщення, великий книжковий фонд, підключення до мережі Інтернет, кваліфіковані фахівці, які можуть ефективно використовувати сучасні технології і допомагати користувачам в задоволені їх потреб: навчати, вести заняття у гуртках, створювати комфортні умови для самоосвіти. Тісна співпраця з громадою міста, національними меншинами та творчими клубами.
Для того, щоб у бібліотеці створити сучасний коворкінг-центр, потрібно провести її модернізацію, а саме:
1.Косметичний ремонт приміщення;
2.Заміну освітлення на економне за сучасними технологіями енергозбереження;
3.Облаштування новими необхідними меблями;
4.Зонування приміщення згідно потреб користувачів;
5.Обладнання бібліотеки сучасними технічними та мультимедійними засобами, матеріалами для самоосвіти та проведення цікавого змістовного дозвілля.
За статистикою (Статистичний звіт за 2016 рік та І квартал 2017 року, облікові щоденники роботи бібліотеки) за 2016-2017 роки заходи бібліотеки відвідало 13 446 чоловік, які зацікавлені в реалізації проекту. Кожен зможе користуватися оновленими послугами бібліотеки, з користю провести дозвілля та відпочити після робочого дня.

Фотографії