Заміна вікон задля енергозбереження тепла в будинку по вулиці Данила Галицького,39 Відхилений

Доданий
30.05.2017
Номер
16
Енергозбереження

Заміна зношених вікон на нові з енергозберігаючим склом у місцях загального користування у будинку 39 по вул. Данила Галицького дуже необхідні для мешканців усього будинку. Встановленні нові вікна допоможуть знизити тепловтрати у зимовий період за рахунок раціонального і ефективного використання тепла, поліпшити умови комфортного та безпечного існування сімей

Автор проєкту
Валентин
Валентин Яворський
Бюджет
26 930 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста Шепетівки у разі його реалізації

В будинку, де планується встановити нові енергозберігаючі вікна є 30 квартир, в яких мешкає понад 70 людей. Для усіх цих мешканців, серед яких близько 15 малолітніх дітей, енергозберігаючі вікна дадуть змогу економити на енергоносіях. В наслідок чого, мешканці будинку матимуть належний рівень комфорту, а заощадженні кошти можна направити на інші необхідні потреби.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Метою проекту є реалізація енергоефективних заходів задля зменшення витрат на теплопостачання і забезпечення належного температурного режиму в багатоквартирному будинку, завдяки встановленню вікон у місцях загального користування.
Вікна, які були встановленні під час будівництва будинку, тобто у 1983 році потребують негайної заміни. Погіршився їх технічний стан та експлуатаційні властивості. Необхідно встановити 8 вікон у під’їздах будинку. Нові вікна зберігатимуть до 30% витрат тепла, і їх встановлення дозволить:
- створити сприятливі санітарно-гігієнічні та комфортні умови для проживання усіх мешканців будинку;
- покращити енергозберігаючі показники, що дозволить ефективніше використовувати теплоносій системи опалювання, уникаючи тепловтрат через застарілі, негерметичні вікна;
- знизити витрати на оплату послуг з опалення під час опалювального сезону, що призведе до суттєвих заощаджень коштів.
У реалізації проекту зацікавленні усі мешканці будинку.