«Три в одному» (мотовелотрек, аерокорд та картингдром) На реалізації

Доданий
30.05.2017
Номер
17
Освіта

Проект передбачає облаштування на площадці біля ЦНТТУМ асфальтованого картингдрому, суміщеного із веломототреком , які можна буде також використовувати у якості авто та авіакордів, що допоможе в підвищені якості позашкільної роботи в самому закладі. З ціллю облаштування аерокорду передбачається огородження треку сіткою на висоту 3 м.

Автор проєкту
Лариса
Лариса Домбровська
Бюджет
160 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста Шепетівки у разі його реалізації

Всі мешканці міста, молодь, діти та дорослі, котрі на даний час нв велосипедах, скутерах, скейтах та роликах з небезпекою для життя освоюють вулиці міста , зможуть у вільний час організовувати своє дозвілля на пристосованій до цього площадці, розвивати свої навики та набувати нових вмінь.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Запропонований проект для Шепетівки - це діти, підлітки і дорослі люди, які матимуть можливість замінити соціальні пороки на дні і ночі з велосипедом, мотоциклом, скутером чи картингом у колі друзів. Заняття на дромі захоплює, виховує в людині систему цінностей, приносить задоволення.
Даний проект є актуальним і сучасним, має соціально – економічну спрямованість. Адже, такий майданчик стане відмінним стимулом організувати дозвілля молоді, особливо хлопчиків, яким так потрібні альтернативні можливості самореалізації, відчуття конкурентноспроможності. В умовах реалізації проект матиме позитивний вплив на свідомість дітей, підлітків та дорослих, які зможуть відмовитись від шкідливих звичок і будуть вести здоровий спосіб життя. В результаті організації змістовного та активного дозвілля у позаурочний час зменшиться кількість дітей групи ризику в місті, районі.

Фотографії