Туристична Шепетівка відкрита для гостей Брав участь

Доданий
22.05.2017
Номер
5
Культура та туризм

Планується проведення форуму з розвитку туристичної привабливості міста Шепетівка, а також розробка та встановлення туристичних карт міста, інформаційних стендів культурних та історичних пам’яток з метою підвищення знань мешканців міста про історію, культуру міста, а також створенню та розвитку туристичної інфраструктури, покращення соціально-економічного стану в місті.

Автор проєкту
Бюджет
86 900 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста Шепетівки у разі його реалізації

Форум з туристичної привабливості міста буде відкритий для участі усіх бажаючих жителів міста та запрошуватиме для участі усі зацікавлені сторони.
Виготовлені стенди в результаті реалізації проекту будуть розміщені на вулицях міста та будуть доступні для всіх жителів та гостей міста без обмежень. Інтернет версію проекту з усіма матеріалами пропонується інтегрувати, як розділ сайту Шепетівської міської ради або інший портал, що буде доступний для використання усім інтернет користувачам, відвідувачам сайту міської ради та гостям міста.
Реалізація проекту сприятиме розвитку та привабливості Шепетівки, як міста гостинного для туристів. Збільшення кількості гостей міста сприятиме розвитку підприємництва, готельної інфраструктури, інвестиційної привабливості та збільшенню надходжень до міського бюджету

Обґрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Мета: сприяти соціально-економічному розвитку міста через туристичний потенціал.
Проблема: У місті є 25 пам'яток історії та 14 пам'яток архітектури, місто включено до маршруту «Вишиваний шлях». Є зручне транспортне сполучення. Жителі та гості мало поінформовані про визначні пам’ятки міста, не розвинена туристична інфраструктура, відсутні вказівники.
Рішення для всіх жителів міста
Провести форум розвитку туристичної привабливості міста, в рамках якого визначити напрямки розвитку міста «дружнього» до туристів та гостей, створити робочу групу для туристичного маркування міста.
Розробити та встановити: А) туристичні карти з визначними місцями, об’єктами туристичної інфраструктури: 1) зал. вокзал, 2) універмаг «Дружба», 3) автовокзал; при в’їзді в місто зі сторони 4) Хмельницький, 5) Судилків, 6) Славута), інформаційний стенди з картою району та інформацією: 1) 6 школа, 2) 7 школа, 3) ЦУМ, базарна площа, 4) цукровий комбінат. Розмістити на «сіті лайтах»: з однієї сторони-інформаційний стенд, а інша сторона–рекламна площа в оренду – джерело ресурсів на підтримку конструкцій в нормальному стані.
Для популяризації проекту видати листівку з інформацією про місто та картою-схемою.

Фотографії