Облаштування сучасного спортивно-ігрового комплексу біля будинку На реалізації

Доданий
23.05.2017
Номер
6
Житлово-комунальне господарство

Майданчик дасть можливість реалізувати рухову активність та отримати позитивні емоції від занять спортом, адже спорт – це запорука здорового способу життя без шкідливих звичок. Облаштування спортивно-ігрового комплексу дасть можливість продуктивно провести вільний час для мешканців усього мікрорайону, незалежно від віку.

Автор проєкту
Інна
Інна Срібняк
Бюджет
144 512 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста Шепетівки у разі його реалізації

Спортивний комплекс буде доступний всім мешканцям мікрорайону незалежно від віку. Приблизна кількість мешканців у мікрорайоні – 800. Місце розташування спортивно-ігрового комплексу зручне, оскільки знаходиться в центрі міста, на прохідній території. Це означає, що ним вільно зможуть користуватися й інші мешканці міста в будь-яку пору доби.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Метою спортивно-ігрового комплексу є – взаємодія дорослих і дітей шляхом спільної активізації спортивно-оздоровчої діяльності та популяризації здорового способу життя.
У мешканців мікрорайону недостатньо умов для організації та проведення сімейного дозвілля та занять спортом.
Пропонуємо облаштувати спортивно-ігровий комплекс, який дасть можливість створити сучасний довготривалий осередок для зміцнення та збереження здоров’я громади мікрорайону. Це єдине місце в нашому мікрорайоні, де зможуть відпочивати молоді матусі з дітками, літні люди, школярі, особи з особливими потребами та просто усі бажаючі займатися спортом. В його споруджені зацікавлені усі мешканці мікрорайону: діти, підлітки, молодь, дорослі, пенсіонери.

Фотографії