Спортивний майданчик на території ЗОШ №1 Відхилений

Доданий
27.05.2017
Номер
9
Спорт

Спорт об’єднує людей, дає змогу знайти друзів, співрозмовників, зміцнити характер, силу духу, активно відпочити з сім’єю. Спортивний майданчик буде розташований на території школи, доступ до якої вільний та під постійним наглядом. Пропонуємо облаштувати його вуличними тенісними столами, турніками, тренажерами. Дизайн-проект додається до проекту.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Собчук
Бюджет
144 290 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста Шепетівки у разі його реалізації

Вільний доступ для всіх вікових груп мешканців

Обґрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Проблема: у мікрорайоні проживає понад 800 дітей, проте місця для активного сімейного відпочинку, «живого» спілкування немає. У початковій школі ЗОШ № 1 взагалі відсутній спортивний майданчик (немає місця для його облаштування). Діти проводять у школі сидячі 4-7 годин, спілкуючись на перервах переважно віртуально. Час сімейного спілкування зведений до мінімального.

Мета проекту: забезпечити належний рівень фізичного і психологічного здоров’я людей, попередити злочинність, формувати позитивну соціальну поведінку. Створити умови для перебування людей на свіжому повітрі, для розумного проведення дозвілля підлітків.
Рішення: На майданчику вже є сучасна баскетбольна зона. Щоранку на ньому займаються мешканці будинків ранковою зарядкою, а після обіду гуляють мами з дітьми. Спортивні знаряддя, які є на території не відповідають сучасним вимогам. Облаштування спортивного майданчику об’єднає людей різного віку, буде сприяти активному сімейному відпочинку, це перерви на свіжому повітрі, проведення фізпідготовки майбутніх захисників Батьківщини, заняття спортивних секцій.

Фотографії